Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-04@00:54:50 GMT

بدمدیریتی در حوزه صنایع دریایی حل شود

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۱۶۱۱۰

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی امروز در بازدید از شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) بوشهر روند فعالیت در این شرکت را بررسی کردند.

آنان در نشست با مدیران صدرا مشکلات وخواسته‌های آنان را شنیدند وگفتند که همه دستگاه‌ها باید برای حمایت از کار و کالای ایرانی از توسعه صنایع مختلف از جمله صنایع دریایی حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیز اکبریان رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت شرکت صدرا در حوزه فراساحل و کشتی سازی، تاکید کرد: معنا ندارد با وجود توانایی داخلی، به خارجی‌ها سفارش کار داده شود و این بد مدیریتی‌ها در حوزه صنایع دریایی باید برطرف شود.

رئیس کارگروه صنایع دریایی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی هم گفت: در شرکت‌های کشتی سازی کشور بیش از پنج هزار میلیار تومان سرمایه گذاری شده اما با این وجود فقط از 15 درصد ظرفیت آنها استفاده می‎شود.

سید مهدی مقدسی حمایت از این شرکت‌ها و سفارش کار به آنها را مصداق حمایت از کالای ایرانی دانست.

وی همچنین از تدوین پیش نویس اصلاح قانون حمایت از صنایع دریایی خبر داد.

مدیرعامل شرکت صدرا نیزگفت: این شرکت ۴۰ درصد ظرفیت فراساحل و ۲۱ درصد ظرفیت کشتی سازی کشور را در اختیار دارد و اکنون از ۷۰ درصد ظرفیت فراساحل و هفت درصد توان کشتی سازی این شرکت استفاده می‌شود.

محمد رحیم دهقانی با اشاره به توان صدرا در ساخت نفتکش‌های بزرگ، از سفارش این کشتی‌ها به خارج از کشور انتقاد کرد و افزود: ساخت هرکشتی دست‌کم برای هزار نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد می‌کند.

وی سپس برای حمایت از صنایع دریایی کشور پیشنهادهایی ارائه داد که مساعدت در اجرای طرح ملی بومی سازی صد فروند شناور خدماتی، اصلاح قانون صندوق توسعه ملی برای تامین منابع مالی طرح‌های کشتی سازی و صنعت فراساحل سفار ش داده شده به سازندگان داخلی، تسریع در تصویب قانون توسعه وحمایت از صنایع دریایی، الزام وزارت نفت به استفاده از ظرفیت صدرا در طرح‌های جدید نفت و گاز و اصلاح نظام حکمرانی بخش دریایی کشور، از جمله آنهاست.

اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نیز مصمم شدند با اصلاح قراردادها، تصویب قوانین و برگزاری نشست‌هایی با وزرای مربوط از توسعه صنایع دریایی و رونق شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) حمایت کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۶۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید

ناوچه هلندی «ترومپ» پس از گذران یک ماه در دریای سرخ، این منطقه را ترک کرد و وارد بندر بمبئی در هند شد.

به نوشته روزنامه ایندین اکسپرس، این ناوچه هلندی برای چهار روز در آب‌های هند لنگر انداخت و در ۲۸ آوریل به سمت شرق آسیا روانه شد.

«ترومپ» یک ناوچه فرماندهی و دفاع هوایی است که توسط نیروی دریایی سلطنتی هلند مستقر شده و هدف آن «ارائه مسیری امن برای کشتی‌های باری که از منطقه دریای سرخ عبور می‌کنند» اعلام شده است.

این خبر در حالی منتشر شده که حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و همچنین درگیری میان نیروی دریایی یمن و کشتی‌های جنگی ائتلاف آمریکا و اروپا در منطقه شدت گرفته است.

پیش از هلند، فرانسه و آلمان نیز کشتی‌های جنگی خود را از منطقه خارج کرده بودند.

روز جمعه هم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

دریاسالار «اچ. اچ. هرولد» این ناوچه هلندی گفت: «هلند یک کشور تجاری است و ما به تجارت آزاد برای رفاه کشور خود وابسته هستیم. تا به امروز، ۷۰ درصد از تجارت ما از طریق منطقه هند-پاسیفیک انجام می‌شود برای همین حفظ آزادی حمل‌ونقل بین‌المللی در مسیر‌های تجاری بی طرف در دریا، بسیار مهم است.»

گفته شده این ناوچه مجهز به تسلیحات مدرن و سیستم‌های سنسور مانند سیستم پرتاب عمودی، نیزه، پرتابه‌های اژدر و سیستم پرتاب طعمه است که در آوریل ۲۰۰۱ وارد نیروی دریایی سلطنتی هلند شد و در مارس ۲۰۰۳ به ماموریت رفت.

افسر فرماندهی این ناوچه نیز گفت «تهدید حوثی‌ها (انصارالله) از دریای سرخ آغاز می‌شود و تا خلیج عدن ادامه دارد که دریا را با اقیانوس هند متصل می‌کند».

وی افزود: «ما برای یک ماه در دریای سرخ بودیم و تهدید حوثی‌ها از دریای سرخ تا خلیج عدن است. حوثی‌ها غیرقابل پیش‌بینی هستند و علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل عملیات انجام می‌دهند.»

این ناوچه به سنگاپور، هاوایی و جزایر کارائیب می‌رود و بعد از طریق کانال پاناما به هلند بازمی‌گردد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین