Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه شرکت صدرا بوشهر یک مجموعه جهادی، دانش بنیان و ولایی است گفت: این شرکت با مشارکت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در عرصه فکر، مدیریت، تولید و اشتغال حماسه اقتصادی خلق کرد. ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۵ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر امروز در  آئین بهره برداری از پروژه نوسازی زیرساخت کارخانه کشتی سازی بوشهر با تاکید بر نقش مهم توسعه زیرساخت‌های دانش بنیان در ابعاد گوناگون اظهار داشت: بازسازی زیرساخت فضای حوزه کاری شرکت کشتی سازی یکی از مهم‌ترین عوامل حیات این نوع سازمان‌ها و نهاده‌های فنی و ملی است که به دست متخصصان و مهندسان ایرانی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر صنعت کشتی و کشتی سازی در عرصه هندسه اقتصاد دریا را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این عرصه نقش فوق العاده استراتژیکی ایجاد می‌کند و دریا یک جغرافیای حیاتی در تمامی عرصه‌های زیست اقتصادی، فرهنگی، امنیتی، اجتماعی و سیاسی است.

امام جمعه بوشهر، حوزه دریا و ساحل را  یک مقوله فوق راهبردی و استراتژیک دانست و خاطر نشان کرد: مقوله دریانوردی در حوزه سطح و زیر سطحی یک مقوله راهبردی است و اگر مدیریت دریا در یکی از اضلاع خودش دچار نقص و ضعف شود آن کشور اقتدارش دچار وابستگی و پیوستگی در عرصه بین المللی می‌شود.

آیت‌الله صفایی بوشهری، تولید راهبردی شناورهای پیشرفته را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: تولید راهبردی شناورهای زیرسطحی و سطحی پیشرفته برای کشور یک ضرورت است و اگر در عرصه دانش، تولید و مدیریت کوتاهی شود آن کشور در ضلع این دانش دچار ضعف می‌‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر از پیشرفت ایران در عرصه تولید شناور و کشتی‌های نوین خبرداد و بیان کرد: ایران در حوزه خودکفایی و تولید دانش بنیان کشتی و تولید شناورهای زیرسطحی و عرصه نظامی پیشرفت و اقداماتی خوبی انجام داده است.

7 سکوی پارس جنوبی از صدرای بوشهر برای نصب در خلیج فارس بارگیری می‌شود بوشهر| تولید گاز از فازهای 22 تا 24 پارس جنوبی تا 1.5 میلیارد فوت مکعب در روز فراهم می‌شودبوشهر|سکوی 14C پارس جنوبی با توان متخصصان ایرانی نصب شد

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه  فعالیت در عرصه صنعت کشتی سازی  وحوزه نفت و گاز را قابل ستایش خواند و گفت: متخصصان صدرای بوشهر در عرصه ساخت کشتی و ساره‌های دریایی پیشرفت قابل توجهی کرده‌اند که تولیدات شرکت صدرا در حوزه‌های گوناگون مشهود است.

آیت‌الله صفایی بوشهری، صنعت ترانزیت دریایی را یکی از پردرآمدترین صنعت‌ها دانست و اظهار کرد: صنعت ترانزیت دریایی به عنوان صنعتی حیات بخش در عرصه مدیریت تولید شناور و استفاده از اقتصاد تولید کشتی اکنون به عنوان یکی از پردرآمدترین صنعت‌ها است و باید از ثروت این تولید ژئو استراتژیک دریا و محصولات دانش بنیان آن استفاده و اشتغال ایجاد کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه  سیستم‌های نانو از مهم‌ترین بخش‌های زیرساختی کرانه‌ای است تصریح کرد: حوزه ژئو استراتژیک دریا باید با تولید کشتی و صنعت فناوری‌های نوین زیرساخت‌های دریایی و تولید زیرساخت ها مدیریت شود و در این راستا سیستم‌های نانو از مهم‌ترین بخش‌های زیرساختی کرانه‌ای باید مورد استفاده گیرد.

امام جمعه بوشهر، شرکت صنعتی و دریایی ایران صدرا در بوشهر را  یک مجموعه جهادی، دانش بنیان و ولایی در مقوله‌های استراتژیک و صنعت کشتی سازی دانست و خاطر نشان کرد: شرکت کشتی سازی بوشهر با مشارکت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در عرصه فکر، مدیریت، تولید و اشتغال حماسه اقتصادی در بوشهر خلق کرد.

انتهای پیام/ ت

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۱۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم گفت: عناصر خلاق و از خود گذشته‌ای که در حوزه‌های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، باید به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد.

حجت‌الاسلام سیّدرمضان موسوی مقدم افزود: اگر قرار باشد از بحران‌های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

وی گفت: آسیب شناسی برنامه‌های توسعه از دهه ۳۰ خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح‌های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه‌های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: عناصر و نیرو‌های ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در ۸ سال دفاع مقدس توفیق گسترده‌ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت‌ها در عرصه‌های دیگر از آنان هستیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم گفت: ایثارگرانی که در عرصه‌های مختلف پای کار بودند با از خود گذشتگی و برای منافع ملی و دینی و اعتقادی از منافع فردی گذشتند، چنین عناصر از خود گذشته‌ای مانند شهید حاج قاسم هنوز هم در میان ما هستند و شاهد موفقیت‌های آنان هستیم.

وی افزود: این عناصر از خود گذشته در عرصه‌های اقتصادی و غیراقتصادی، چون به دنبال پست و مقام نیستند دیده نمی‌شوند، حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه‌های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده‌ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز ۴۲ هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

وی گفت: مطالعات نشان می‌دهد فراوانی کارآفرینان شاهد و ایثارگر در استان‌های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و بخش‌هایی از اصفهان قابل توجه است، لذا وزارت صمت برای استفاده از این ظرفیت‌های ارزنده در اقتصاد برنامه ریزی کرده است.

در ادامه محمد صادق محمدیاری معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، با بیان اینکه شعار سال درک درستی از واقعیت‌های کشور است و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باید مانع زدایی در بخش تولید و مشارکت مردم صورت گیرد، اضافه کرد: در این حوزه نیاز به تدبر و تفکر بیشتر برای ارائه روش‌های عملیاتی و مدرن است و باید شرایط و بستر مناسب را فراهم کنیم تا اتفاقات خوبی در حوزه تحقق شعار سال بیفتد.

محمدیاری عنوان کرد: باید فضا را برای مشارکت فعالانه بخش خصوصی، تشکل‌ها و انجمن‌ها بویژه ایثارگران کارآفرین در حوزه تولید فراهم کنیم و مردم را با طرح‌های مشارکتی به حوزه‌های تصمیم سازی در بخش تولید بیاوریم.
 
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی نیز در تشریح این همایش گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک‌های صنعتی استان شده اند، تجلیل شد.

جعفر فرشچی طوسی افزود: ایثارگران یکی از گروه‌هایی هستند که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرک‌هایی صنعتی شده اند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

دیگر خبرها

  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی