Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بوشهر- ايرنا- پروژه نوسازي زيرساخت هاي صنعت کشتي سازي شرکت صنايع دريايي ايران ( صدرا) در بوشهر روز پنجشنبه در آييني با حضور نماينده ولي فقيه در اين استان به بهره برداري رسيد.

به گزارش ايرنا، نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر در اين آيين گفت: صنعت کشتي سازي در عرصه اقتصاد دريا نقش فوق العاده راهبردي ايجاد مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آيت الله غلامعلي صفايي بوشهري افزود: دريا يک جغرافياي حياتي در تمامي عرصه هاي زيست اقتصادي، فرهنگي، امنيتي، اجتماعي و سياسي است.
وي بيان کرد: مقوله دريا و دريانوردي در حوزه سطح و زير سطحي نيز مقوله ديگر راهبردي است و چنانچه مديريت دريا در يکي از اضلاع خوددچار نقص و ضعف شود آن کشور اقتدارش دچار وابستگي در عرصه بين المللي خواهد شد.
صفايي بوشهري ادامه داد: بازسازي زيرساخت فضاي حوزه کاري شرکت کشتي سازي يکي از مهم ترين عوامل حيات اين نوع سازمان ها و نهادهاي فني و ملي است.
وي بيان کرد: توليد راهبردي شناورهاي زيرسطحي و سطحي نوين براي کشور ضرورت است و چنانچه در عرصه دانش، توليد و مديريت کوتاهي شود آن کشور در ضلع اين دانش دچار ضعف مي شود.
صفايي بوشهري گفت: ايران در حوزه خودکفايي و توليد دانش بنيان کشتي و توليد شناورهاي زيرسطحي عرصه نظامي پيشرفت هاي خوبي در اين چند سال داشته است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: شرکت کشتي سازي بوشهر با زيرساخت 50 ساله خود به ميزان 2 برابر عمر زيرساخت هاي فضاي کرانه بين المللي در عرصه اقتدار، توليد ثروت، خودکفايي سابقه فعاليت دارد.
صفايي بوشهري اظهارداشت: محصول کار و تلاش متخصصان بومي اين شرکت در قالب سکوها در حوزه نفت و گاز پارس جنوبي بخوبي قابل مشاهده است.
وي اظهار داشت: ترانزيت دريايي به عنوان صنعتي حيات بخش در عرصه مديريت توليد شناور و استفاده از اقتصاد توليد کشتي اکنون به عنوان يکي از پردرآمدترين صنعت هاست و بايد از ثروت اين توليد ژئواستراتژيک دريا و محصولات دانش بنيان آن استفاده و ايجاد اشتغال شود.
صفايي بوشهري بيان کرد: شرکت صنايع دريايي ايران يک مجموعه جهادي، دانش بنيان و ولايي در مقوله هاي استراتژيک و صنعت کشتي سازي است.
وي افزود: شرکت کشتي سازي بوشهر با مشارکت قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء (ص) در عرصه فکر، مديريت، توليد حماسه اقتصادي در بوشهر رقم زدند.
در اين آئين پروژه نوسازي حوضچه تعميراتي، سيستم بالابر کارخانه و لايروبي حوضچه شرکت صنايع دريايي ايران در بوشهر با90 ميليارد ريال سرمايه‌گذاري به بهره برداري رسيد.
شرکت صدرا در بوشهر هم اکنون در زمينه ساخت سکوي هاي دريايي و ساخت و تعمير کشتي فعاليت دارد و زمينه اشتغال هزاران نفر را فراهم کرده است.
6043/7212
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۹۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد

تین نیوز

رئیس هیات مدیره شرکت عمران شهرهای جدید گفت: تاکنون پروانه تاسیس چند شهرک دولتی صادر شده و نخستین پروانه بهره برداری شهرک دولتی توسط دبیرخانه ستاد مدیریت شهرک سازی کشور صادر شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، «سعید غفوری» در نخستین جلسه مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۳ افزود: همه اقدامات چه در حوزه شهرک سازی و چه پیشبرد طرح توسعه سکونتگاه های ساحلی جنوب کشور باید مطابق قانون و مصوبات مربوطه باشد.

وی گفت: نظام مند کردن شهرک های خصوصی نیز با اقدامات مثبت ستاد پیشرفت چشمگیری داشته است.

غفوری بر همراهی ستاد شهرک سازی برای تقویت نقش آفرینی شهرک ها در تأمین مسکن تاکید کرد.

گفتنی است طبق گزارش آماده شده از سوی دفتر شهرسازی و معماری شرکت عمران شهرهای جدید، از زمان شروع دولت سیزدهم و مطرح شدن احداث مسکن برای اقشار کم درآمد، در قالب طرح نهضت ملی مسکن، استفاده از ظرفیت بالقوه شهرک سازی به عنوان مکمل در کنار اختصاص اراضی شهرهای جدید یا الحاق به محدوده شهرها، به منظور تامین زمین مورد نیاز برای طرح نهضت ملی، در دستور کار شرکت مادر تخصصی عمران شهر های جدید قرار گرفته و با حمایت های اعضای ستاد، تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار واحد ظرفیت تولید مسکن در این حوزه ایجاد شده است.

ستاد مدیریت شهرک سازی کشور، به عنوان بخش سیاستگذار و مرجع تصویب طرح آماده سازی و طراحی شهری شهرک ها مستقر در شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، به عنوان بازوی سیاستی و مرجع صدور پروانه تأسیس و پروانه بهره برداری شهرک ها، می تواند نقشی پررنگ در مسیر تحقق اهداف دولت برای تأمین مسکن و ساماندهی نظام سکونتگاهی داشته باشد.

در این راستا، ستاد مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۲، در اجرای مصوبات شورای عالی شهرسازی و معماری، با برگزای جلسات مستمر بررسی طرح شهرک ها، طرح سه شهرک دولتی در پیرامون شهرهای یزد و قم را مصوب کرده و پروانه تأسیس سه شهرک پیش گفته را با ظرفیت جمعیت پذیری و تولید مسکن در مجموع به میزان بیش از ۷۳ هزار نفر و حدود ۱۸ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در یک هزار و ۲۴ هکتار زمین، صادر کرده است. علاوه بر این، پروانه بهره برداری برای فاز نخست شهرک مسکونی دولتی «پردیس زندگی» یزد نیز در روزهای پایانی سال گذشته صادر شد.

همچنین پارسال در مجموع ۱۳ پیش پروانه برای احداث شهرک های مسکونی دولتی توسط شرکت عمران شهرهای جدید صادر شد. ظرفیت جمعیت پذیری و تولید مسکن در این شهرک ها که در استان های فارس، البرز، آذربایجان شرقی، یزد و قم قرار گرفته اند، به ترتیب ۳۴۸ هزار نفر و در حدود ۱۰۵ هزار واحد ظرفیت است.

در مجموع می توان گفت که ستاد مدیریت شهرک سازی در سال گذشته، بیش از هشت هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی دولتی را برای تأمین و عرضه مسکن در ابعاد مختلف در دستور کار قرار داده و در مدار برنامه ریزی و اجرا قرار گرفته است.

علاوه بر موارد پیش گفته، شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید به عنوان دبیرخانه دائمی ستاد مدیریت شهرک سازی کشور، در سنوات گذشته (از سال ۱۳۹۹ تا ابتدای سال ۱۴۰۲) مطالعه امکان سنجی، مکان یابی و تهیه طرح جامع ۴۰ شهرک را در ۱۳ استان کشور به انجام رسانده و با هماهنگی انجام شده، برای انجام عملیات اجرایی در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار داده است. ظرفیتی که بدون شک می تواند پشتیبانی قابل توجهی برای تولید و عرضه مسکن در کشور تلقی شود.

در کنار این موضوعات، رسیدگی و نظارت بر شهرک سازی بخش خصوصی در ستاد شهرک سازی کشور به عنوان یکی از مأموریت های قانونی ستاد مورد اهتمام بوده است. به گونه ای که در طی دو سال اخیر، وضعیت شهرک هایی که گاهاً ۱۵ سال بلاتکلیف بوده اند، مشخص شده و از آن میان، پروانه بهره برداری ۳ شهرک خصوصی با ظرفیت واحدپذیری بیش از ۵ هزار واحد صادر شده است. رسیدگی به وضعیت مدیریت و ساخت و ساز و نظارت بر شهرک های نیمه تمام و رها شده نیز در قالب دستورالعمل ترویج شهرک سازی از دیگر اقدامات ستاد شهرک سازی است که تمامی پهنه های کشور را در بر گرفته و در چارچوب آن، امید است، بخشی از وضعیت ساخت و سازهای بی ضابطه و نابسامان گذشته مورد رسیدگی واقع شود.

در این جلسه سایر اعضای ستاد مدیریت شهرک سازی کشور شامل نمایندگان وزارت کشور، نیرو، جهاد کشاورزی،میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، راه و شهرسازی و نماینده سازمان ملی زمین و مسکن نیز حضور داشتند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • تقویت زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا
  • زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا تقویت می‌شوند
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پرواز‌های هواپیمایی کیش